Здоров'я

Масова вакцинація буде Pfize? Чого слід очікувати від вакцинування

0

​​Чернігів – перше місто, де почали робити щеплення препаратом Pfizer в центрах масової вакцинації. Тим часом Pfizer оголосить про необхідність введення третьої дози вакцини.

 У перший день використання Pfizer, цим препаратом у місті прищепили 1106 людей, а на вакцинацію китайським CoronaVac прийшли 194 людини

Тиждень тому CoronaVac чипувалось 400 осіб і на базі цієї статистики генеральний директор Чернігівської міської лікарні зробив висновок, що у місті чомусь більше довіряють вакцині Pfizer.

Компанія Pfizer невдовзі оголосить про необхідність введення третьої дози вакцини проти коронавірусу для більш стійкого імунітету

Згідно з джерелами Washington Post: “Початкові результати дослідження показують, що бустерна доза, введена через шість місяців після другої дози, має стійкий профіль переносності, викликаючи високі титри антитіл, які в 5-10 разів вище, ніж після двох первинних ін’єкцій”.

За даними видання, найближчим часом керівники Pfizer проведуть брифінг з американськими чиновниками охорони здоров’я, щоб оголосити про необхідність цього бустерного щеплення.

 

У липні в Україні буде доволі спекотно

Previous article

Тарифи на електроенергію та опалення скоро підвищать

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *