ВІнничинаНовиниПолітика

На Вінниччині розглянули питання розподілу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на погашення заборгованості з різниці в тарифах

0

Під головуванням заступника голови ОДА Олександра  Піщика  20 грудня відбулось чергове засідання комісії з питань узгодження заборгованості з різниці в тарифах при облдержадміністрації .

Крім членів комісії,  в засіданні взяли  участь представники органів місцевого самоврядування, КП «Вінницяміськтеплоенерго», КП «Вінницяоблтеплоенерго», ДП «Теплокомуненерго Маяк» ПРАТ «Вінницький завод Маяк», КП «Вінницяоблводоканал».

Протягом тривалого періоду, органами уповноваженими затверджувати тарифи (органи місцевого самоврядування та НКРЕКП), затверджувались тарифи, які не покривали фактичних витрат підприємств, таким чином накопичувалась заборгованість з різниці в тарифах.

17 грудня 2021 року на Урядовому порталі опубліковано постанову Кабінету Міністрів України від 15 грудня 2021 року №1340 «Деякі питання здійснення заходів, передбачених пунктом 27 статті 14 Закону України «Про Державний бюджет України на 2021 рік», якою затверджено Порядок та умови надання у 2021 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на погашення заборгованості з різниці в тарифах та розподіл відповідної субвенції, зокрема для Вінницької області передбачено 286 573,4 тис. грн.

В ході роботи Комісія винесла на голосування наступні питання, які отримали підтримку:

  1. Узгодження уточнених обсягів заборгованості за результатами перевірки Управління Північного офісу Держаудитслужби у Вінницькій області по:

– КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго»;

– КП «Вінницяоблводоканал».

  1. Затвердження розподілу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на погашення заборгованості з різниці в тарифах між місцевими бюджетами територіальних громад, а саме:

– Бюджет Вінницької міської територіальної громади – 70 154 584,0 грн.;

– Бюджет Могилів-Подільської міської територіальної громади – 6 468 400,0 грн.;

– Обласний бюджет –  209 950 416,0 грн.

У Вінниці відкрили новорічну пошту

Previous article

Хлопчина прорубав отвір у стіні, і пограбував магазин на Вінниччині

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *