ВІнничина

На Вінниччині тіло немовляти тиждень лежить у хаті, бо батько відмовляється його поховати

0

У селі Українка Літинської громади батьки не хотіли хоронити двомісячне немовля. Тіло дитини шість днів тримали у будинку. Про це повідомляє Depo.Вінниця з посиланням на Вінниця.info.

За висновками експертизи, дівчинка захлинулась грудним молоком. Проте батько не хотів ховати доньку Вероніку, і пояснював, що має на це кілька причин. Чоловік планував закопати тіло дитини у могилі його матері.

“Труну я не купив і не збираюся. Буду хоронити доньку у могилі її бабусі. Вероніка там буде в тому, в чому зараз і вдягнена. Як вмерла, так і спатиме. Воно ще все новесеньке. Нащо мені та труна, щоб там гнила? Дівчинка буде в цій одежині, я підстелю”, – розповів 68-річний батько Олександр Іщук.

Втім 32-річна мати Людмилр мріє, щоб доньку поховали по-людськи, але її чоловік категорично проти. В Олександра та Людмила є спільна старша донька – шестирічна Ольга. А ще одна дитина, чотирічний хлопчик, нині живе у Тульчинському будинку дитини. Родина перебуває на обліку соціальних служб, як сім’я, яка опинилася у складних життєвих обставинах.

Зрештою староста села таки вмовив чоловіка поховати дитину у труні. Тепер діачинка покоїться поруч з могилою своєї бабусі.

Скликають першу сесію Вінницької облради у 2022 році. Розглянуть 10 питань

Previous article

На Вінниччині наймолодший фермер орендує городи і вирощує саджанці

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *