ВІнничинаЗдоров'яНовини

На території Жмеринської райлікарні монтують кисневу станцію

0

Вартість робіт мільйон 549 тисяч гривень, — каже працівник фірми-підрядника Роман Шаравський. Зараз, додає, виникли труднощі з постачанням будматеріалів. Та все ж, монтаж кисневої станції планують завершити до кінця грудня.

“По проєкту у нас має бути оцинкований профлист, він виготовляється лише у Хмельницькій області, влаштування кисневого трубопроводу з мідної труби, яка постачається за кордоном  тому є затримки, буде станція, тоді буде киснепровід”, — додає Роман Шаравський.

 

Окрім кисневої станції, у Жмеринській лікарні встановлять і кисневий газифікатор, — каже директор закладу Ростислав Боровський. Коштує такий півтора мільйона гривень. Придбали його за гроші з держбюджету. До лікарні кисневий газифікатор мають доставити з Одеси 14 грудня.

“Ця киснева станція, її потужність на 90 балонів кисню на добу, ну ми маємо відійти від балонного кисню, ми введемо її в дію і побачимо, чи вона нас задовільнить, 95% вона даватиме кисню”, — каже Ростислав Боровський.

За словами працівника фірми-підрядника Романа Шаравського, зараз роботи ж зі встановлення кисневої станції виконані на 70 %.

На Вінниччині літні жінки вперше піднялись з екскурсією на гору під рідним селом.

Previous article

Українки впровадили новий тренд – Хустка 2022

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *