Головні новини

«Поліщук, досить нас дурити!» Соцмережі вибухнули гнівними постами!

0

У соцмережі Facebook набирає обертів черговий скандал. Тема «на часі», бо сколихнула суспільство всієї України.

У дописі йдеться про діяльність криптоферми на території АТ «Вінницяобленерго». Нагадаємо, що в той час поки вінничанам піднімали тарифи на електроенергію на території АТ «Вінницяобленерго» працювала криптоферма і крала електроенергію на величезні суми. Заплатили за все зі своєї кишені як завжди споживачі.

Саме тому у соціальних мережах ця тема стала актуальною.

«Всі ж бачили новини?, про найбільшу в Україні ферму для майнінгу крипто валют? Ця ферма не тільки одна з найбільших в Україні, а може навіть одна з найбільших в СНГ.

Зараз ця новина на слуху в усіх найбільших ЗМІ: України, Росії та Європи.
Найбільш парадоксальним є те шо, ця ферма і є однією із найвагоміших причин для підняття цін на електроенергію для вінничан, адже це «ліва розетка» яка мала великий об’єм енергоспоживання, мала чорні записи з обліку цього споживання, але платив за це не пан Поліщук, а ми з вами!

Це відверте і цинічне нахабство, розмістити такого розміру ферму в приміщенні яке належить АТ «Вінницяобленерго», майнити там крипто валюти та ігрові предмети (які також коштують реальних грошей), красти електроенергію у величезних об’ємах, і щоб платили за це жителі Вінницької області!

Тому ми запрошуємо всі місцеві та всеукраїнські ЗМІ, а також всіх вінничан з активною громадянською позицією на акцію під стінами АТ «Вінницяобленерго» 13 липня у вівторок, о 14:00.

Цій справі треба надати максимального розголосу, щоб її не вийшло «порішати» на початкових етапах! Адже ми знаємо, що у Поліщука такі можливості є, це і його соціальні зв’язки і фінансові можливості!
Просимо максимального поширення!»

Також дописувач вказав онтакти в інших соціальних мережах та закликає українців не бути байдужими.»

Telegram: https://t.me/Centuriavn
Instagram: https://instagram.com/
centuriavn
Facebook: https://m.facebook.com/Centuria-Вінниця-106985354480267/
Сайт: https://centuria-ua.com

Житло для “атошників” у Вінниці. Згуртованість чи афера?

Previous article

ДТП на Вінниччині: загинуло два пішохода, три людини в лікарні

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *