ВІЙНАГоловні новини

Російські солдати-строковики шукають шляхи втечі з України – аудіоперехоплення

0

Окупант розповідає, що у війні в Україні беруть участь чимало солдатів строкової служби.

Командування російської окупаційної армії намагається заповнити втрати в своїх підрозділах, відправляючи на війну солдатів-строковиків.

Своїх синів-строковиків росіяни намагаються врятувати від участі у війні з Україною через російську прокуратуру. Про це свідчить перехоплена СБУ розмова одного з російських загарбників з матір’ю.

Окупант розповідає, що у війні в Україні беруть участь чимало солдатів строкової служби. І вони намагаються “відкосити” від такої долі шляхом звернення до прокуратури.

“Тут вже і через прокуратуру не працює. Тому що я знаю, що строковиків забирали через прокуратуру. Навіть до мене підбігали, тряслися: дай-дай зателефонувати батькові, він… вирішить питання, мене заберуть…” – розповідає російський окупант своєї матері.

Судячи з розмови, він також строковик і хоче повернутися в Росію, не бажаючи гинути в “українській м’ясорубці”.

“Та справа в тому, що наша місцева прокуратура, блін, гнила просто”, – каже мати загарбника.

Російський солдат розповідає, що частину строковиків забирали для “участі в навчаннях”. Однак їх кидають на війну в Україні, де у багатьох не витримує психіка.

“Строковиків тут і на показуху забирали, начебто… Але деяких залишили. Одного строковика “кидали”: він два рази на передку був, в жорсткі ситуації потрапляв… Його там, коротше кажучи, трясло, але все одно його залишили”, – говорить він.

 

Арестович зазначив, що росіяни перекидають свої війська до України частинами

Previous article

ФСБ арештувала “міністра внутрішніх справ ЛНР” на тлі невдач на фронті – розвідка

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

More in ВІЙНА