ВІнничинаНовини

Свободу смітникам від прикаркованих автівок! У Вінниці нечемним водіям зробили зауваження!

0

Попри запроваджену комендантську годину у Вінницькій міській територіальній громаді, працівники комунального підприємства “ЕкоВін” вивозять сміття цілодобово.

У департаменті комунального господарства та благоустрою міської ради зазначають, що тепер сміттєвози “ЕкоВін” часто не можуть під’їхати до контейнерних майданчиків, щоб забрати та вивезти сміття. Їх роботі перешкоджає приватний транспорт, припаркований перед самими майданчиками.

Часто мешканці прилеглих будинків припарковують свої автівки прямо перед контейнерними майданчиками і цим перешкоджають роботі служб, які вивозять сміття. Шановні водії, не залишайте свій транспорт біля контейнерних майданчиків, і не заважайте роботі спецтранспорту “ЕкоВіну”, – говорить директор департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради Юрій Семенюк.

Нагадаємо, у Вінниці від початку війни тимчасово не штрафували водіїв за порушення правил паркування. З 17 березня процедуру штрафування водіїв відновили частково, а з 4 квітня – повністю.

Схопив зa руки тa зaбрaв гроші: нa Вінниччині зaтримaли рецидивістa, який погрaбувaв пенсіонерку

Previous article

У Вінницькій області на одне робоче місце претендує 19 безробітних

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *