ВІЙНАВІнничина

У британській розвідці назвали основний напрямок для РФ в Україні

0

Зазначається, що Росія планує збільшити в бюджеті витрати на виробництво військової техніки, але це не розв’яже проблему поповнення резервів.

Російська армія сконцентрувала свої зусилля навколо Сєвєродонецька. Крім того, їй вдалося трохи просунутися поблизу Харкова.

Про це повідомило Міністерство оборони Великобританії з посиланням на дані розвідки.

“Основними оперативними зусиллями Росії залишається наступ на Сєвєродонецьк на Донбасі. Її західна група військ, ймовірно, вперше за кілька тижнів трохи просунулася на харківському напрямку”, – зазначили в Міноборони Британії.

Разом з тим, попри збільшення Росією фінансування військових витрат, армія Путіна матиме проблеми з поповненням запасів техніки через вплив санкцій Заходу і брак досвіду в деяких сферах.

“10 червня перший заступник керівника військово-промислової комісії РФ спрогнозував, що державні витрати на армію зростуть на 600-700 млрд рублів, що може означати збільшення фінансування на близько 20%”, – йдеться в повідомленні.

Зазначатися, що фінансування дозволить оборонпрому країни повільно мобілізуватися для того, щоб задовольняти потреби, що виникають через війну проти України.

“Однак із задоволенням багатьох цих потреб можуть бути проблеми, частково – через ефект санкцій і нестачу досвіду. З виробництвом в РФ високоякісної оптики і передової електроніки швидше за все є труднощі, і це може підірвати зусилля для заміни обладнання, втраченого в Україні”, – зазначають в розвідці.

Як повідомляв УНІАН, російські окупанти крадуть в Україні навіть магніти з холодильників.

У Головному управлінні розвідки Міноборони України зазначили, що на Донеччині російські окупанти дати здати на брухт комплектуючі до власного комплексу ППО.

Лисичанськ. Як Росія стирає історію в “мертвому місті” України

Previous article

Подоляк про участь Білорусі у війні: Ми готуємось, а Лукашенко відчує тиск суспільства

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

More in ВІЙНА