Новини

У Вінниці бійці спецпідрозділу КОРД звільнили людей з нелегального реабілітаційного центру

0

Поліцейські у Вінниці викрили нелегальний реабілітаційний центр, де незаконно утримували людей. За силової підтримки бійців спецпідрозділу КОРД порушників було затримано.

Людей силоміць доставляли до центру та забороняли виходити за межі території. Про це 13 вересня повідомили у пресслужбі Нацполіції.

Троє невідомих чоловіків силоміць посадили в автівку дитину та поїхали у невідомому напрямку. За вказівкою начальника ГУНП на території області було введено план “Перехоплення” та задіяні усі необхідні сили поліції для встановлення та затримання правопорушників.

Транспортний засіб перебував біля двоповерхової будівлі. Поліцейські знайшли 14 – річного хлопця у цьому центрі, де були й інші люди. Неповнолітнього мешканця Одещини до закладу помістили родичі. Коли хлопець втік з так завного реабілітаційного закладу – його розшукали та примусово повернули до установи.

Джерело: https://aspi.com.ua/news/podii/u-vinnici-biyci-specpidrozdilu-kord-zvilnili-lyudey-z-nelegalnogo-reabilitaciynogo#gsc.tab=0

 

«Джазовий хаб» на летовищі: вінничани готуються побачити перше в світі “Музичне Duty Free”

Previous article

Вінничани можуть отримати талони попереднього запису для оформлення субсидії

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

More in Новини