КультураПодії

У Вінниці відбудеться масштабна агропромислова виставка

0

З 7 по 9 вересня 2021 року на території аеропорту «Вінниця» проходитиме агропромислова виставка «АГРО-Вінниця». У ній візьмуть участь близько 200 вітчизняних виробників та дилерів провідних іноземних виробників сільськогосподарської техніки.

Учасники представлятимуть нову техніку та устаткування, інноваційні рішення та технології, що дозволятиме аграрному бізнесу розширювати свої можливості та виходити на нові потужні рівні.

Агровиставка буде максимально інтерактивною та прикладною, під час події відбуватимуться масштабні польові демонстрації  роботи техніки, демопокази різних комбайнів та тест-драйви.

Як пояснюють в ОДА, Вінниччину для проведення агропромислової виставки обрали недаремно. Регіон має один із найпотужніших в Україні агропромисловий комплекс, який демонструє високі темпи розвитку та вагомі результати господарювання.

Неодноразово, впродовж останніх років, Вінницька область займала перше місце серед регіонів України за обсягами та темпами виробництва зернових культур, цукрових буряків, картоплі, плодоягідної продукції, м’яса, молока, чисельністю поголів’я ВРХ, корів та птиці. Крім того, область є привабливою платформою для інвесторів.

Наразі на Вінниччині реалізується близько 100 інвестиційних проєктів.

Над Вінницею злітали військові американські літаки

Previous article

Індивідуальний підхід та інноваційні методи лікування: де можна отримати якісну допомогу психотерапевта?

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *