ВІнничинаНовини

У Вінниці в мікрорайоні Тяжилів відкрили новий дитячий садочок “Дивосвіт”

0

За кошти інвестора поблизу одного із житлових комплексів на розі вулиць Ватутіна та Миколи Битинського відкрили новесенький дитячий садочок

Садочок обладнаний меблями, інвентарем, зробили також й ігрові майданчики за кошти бюджету територіальної громади. На це все виділили понад 5 млн грн. За словами директора закладу Олесі Пилявець, садочок має спортивне спрямування, тут облаштували сучасний скеледром та гамаки для флай-йоги.

За словами керівника підрядної організації “Особняк-центр” Сергія Коцаги, це перший соціальний заклад, який вони будували на умовах співпраці і тут застосовані усі новітні технології:

“Це наш перший такий заклад, який ми будуємо, раніше не було досвіду. У деяких ситуаціях департамент освіти і ви, Леся Василівна, давали поради, ми, зі свого боку, дослухалися. І результат ви бачите”, – зауважив Сергій Коцага.

За останніх 5 років у Вінниці збудували  5 дитячих садочків рамках співпраці муніципалітету та інвесторів. У планах відкриття ще 3-х нових садочків  у різних мікрорайонах міста

Вболіваємо за наших: вінницька «Нива» приймає столичний «АФСК»

Previous article

У Вінниці до Дня Міста пройде парад дріфтових машин

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *