НовиниПодії

У Вінниці представили командувача Повітряних Сил ЗСУ

0

Новим командувачем Повітряних Сил ЗСУ призначено генерала-майора Микола Олещука. Офіційна церемонія відбулася у Вінниці.

Про це повідомляє військове видання АрміяInform.

Серед присутніх на офіційній церемонії, яка проводилася на плацу штабу Командування Повітряних Сил ЗСУ.

Микола Миколайович Олещук народився у м. Луцьк у 1972 році. Закінчив Військове житомирське вище училище радіоелектроніки ППО у 1994 році. Освіту оперативно-тактичного рівня здобув у Харківському військовому університеті у 2004 році. Освіта оперативно-стратегічного рівня — Національний університет оборони України у 2010 році.

Військову службу розпочав у Кам’янці-Бузькій на Львівщині. Пройшов шлях від начальника розрахунку радіотехнічної батареї зенітного ракетного дивізіону С-300 — до командира зенітної ракетної бригади.

Далі проходив службу в місті Одеса на посаді командира зенітної ракетної бригади, заступника начальника штабу повітряного командування «Південь», заступника начальника штабу Командування Повітряних Сил, начальника штабу — заступника командувача повітряного командування «Схід» Повітряних Сил Збройних Сил України.

Микола Олещук неодноразово брав участь у проведенні АТО, а також залучався до виконання завдань у рамках операції Об’єднаних Сил на території Донецької та Луганської областей.

Дівчата лідери: на Вінниччині організували жіночий табір для розвитку лідерського потенціалу

Previous article

День Незалежності Вінниця зустріне на Європейській площі

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

More in Новини