ВІнничинаГоловні новиниКультураНовини

У Вінниці урочисто відкрили головну новорічну ялинку 2022

0

У Вінниці відкрили головну новорічну ялинку. Цьогоріч її прикрасили не тільки звичайними іграшками, а й світловими 3D-кулями та новими декоративними елементами. Головним гостем свята, на яке зібралося сотні людей, став український співак Ivan Navi. 

Відкриття головної ялинки відбулося о 17:00 у Центральному парку імені Миколи Леонтовича. На території відкрили ярмарок, ковзанку, дитячі і сімейні атракціони, а також гіроспуск на дискових санчатах.

На початку свята перед Літнім театром виступали вокалісти зразкової майстерні естрадного мистецтва “Зоряна мрія” та народного театру пісні “ТЕРИТОРІЯ ROCKy”. Також вінничан розважали артисти ансамблю бального танцю “Данс-клуб “Болеро”, учасники школи сучасного танцю “Болеро”, артисти ансамблю танцю “Квіти Поділля” та народного ансамблю “З роси й води”.

Головна новорічно-різдвяна прикраса 28 метрів завдовжки. Серед основних кольорів цього року переважать синій, жовтий та срібний. Також святкове дерево прикрасили й іграшками у вигляді великих бурульок та куль до 30-40 сантиметрів.

До 14 січня біля головної новорічної прикраси проводитимуть різноманітні концерти, фестивалі, конкурси, дискотеки та караоке-шоу.

У Вінниці відкрили садибу Подільського чарівника

Previous article

Директор вінницької школи переміг у національному конкурсі кращих директорів шкіл

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *