ВІнничинаНовини

У Вінниці 13-річний підліток врятував десятки людей

0

Жінка, яка вбила свого чоловіка у Вінниці, могла призвести до загибелі чи травмувань ще десятків, якщо не сотень людей. Після вбивства вона залишила тіло у квартирі, відкрила газ, викликала таксі, забрала 13-річного пасинка та поїхала до готелю. 

Про вбивство свого батька правоохоронцям повідомив 13-річний син чоловіка. Він розповів, що тато зі своєю цивільною дружиною вживали алкогольні напої, але згодом почали сваритись, після чого жінка декілька разів ударила чоловіка сокирою, інформує Сегодня.

Жінка забрала усі коштовні речі, схопила дитину за руку та відвезла до місцевого готелю. Вона була настільки п’яною, що до рецепції її  привів таксист під руку. Жінка вигадала “легенду”, що нібито приїхала з іншого міста до стоматолога. Пізно вночі на рецепцію прийшов супроводжуючий її підліток, попросивши зателефонувати до поліції. Коли правоохоронці зайшли до квартири, де стався злочин, то побачили, що всі газові конфорки були відкриті. Цивільна дружина сподівалася, що у квартирі станеться потужний вибух й умисне вбивство 76-річного мешканця Вінниці переплутають із нещасним випадком. За інформацією поліцейських, мати хлопця померла, тож чоловік виховував сина сам. Наразі співмешканку вже затримали. За вбивство жінці загрожує 15 років за ґратами чи довічне ув’язнення. Дитину забрали родичі.

Як інформувало ASPI news, правоохоронці, які прибули за адресою вчинення злочину, викликали швидку допомогу 76-річному чоловіку. Потерпілий був ще живий, але врятувати його лікарі не змогли.  Також нагадаємо, на Вінниччині чоловік облив бензином свого родича-інваліда та підпалив.

 

 

У Вінниці горіла школа, евакуювали майже 600 осіб

Previous article

Розбив скло магазина держаком та погрожував пістолетом продавчині: на Вінниччині затримали хулігана.

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *