ВІЙНАНовини

У Маріуполі загарбники облаштували декілька братських могил та скидають туди тіла

2
У Маріуполі загарбники в районі об’їзної дороги облаштували декілька братських могил та в пластикових пакетах скидають туди тіла насипом.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в Телеграмі, передає Укрінформ.

«Маріуполь. На зараз. Військові злочини. В результаті довгого пошуку та ідентифікації місць масового захоронення загиблих маріупольців нами встановлено факт облаштування та масового поховання загиблих маріупольців в с. Мангуш. В районі об’їзної дороги окупанти облаштували декілька братських могил розміром до 30 метрів кожна і вантажівками звозять тіла загиблих, фактично просто скидаючи їх насипом», – написав Андрющенко.

Він зазначив, що всі тіла поміщено рашистами в пластикові пакети. «Тобто це знов підтверджує нашу попередню інформацію про накопичування тіл загиблих в іншому місці в районі промзони в Маріуполі. Це прямий доказ військових злочинів і намагання їх приховати», – підкреслив радник мера.

Він опублікував фотографію цих братських могил, зроблену зверху, з повітря та дописав: «Для всіх ЗМІ, хто може замовити і провести фіксацію через стільникові знімки надаємо позначку розташування могильнику».

Як повідомлялося, агресія росії спричинила у Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Загарбники бомблять беззбройних мешканців, блокують гуманітарну допомогу.

Маріупольський міський голова раніше заявляв, що з початку російського вторгнення у місті загинули до 20 тисяч мирних жителів. За даними Головного управління розвідки МОУ, у Маріуполі зафіксовано перебування 13 російських мобільних крематоріїв для зачистки вулиць від тіл загиблих цивільних мешканців. Усіх потенційних свідків звірств загарбники намагаються ідентифікувати через фільтраційні табори та знищити.

У заблокованому Маріуполі залишаються ще близько 120 тисяч мирних жителів.

Маріуполь продовжують боронити бійці полку «Азов», українська морська піхота, мотострілки

Російські окупанти ізолюють захоплені населені пункти та розстрілюють волонтерів

Previous article

Кому війна, а кому мати рідна!

Next article

You may also like

2 Comments

  1. Русские солдаты теперь уяснили, что их да и обыденных горожан россии обманывали. В Украине нет людей, какие угнетают людей других наций. Солдат послала воевать в украинское государство неблаговидная преступная группа начальников. Рядовые растолковывают объективную ситуацию в настоящее время обыкновенным людям, с тем, чтобы те видели истину и еще отнюдь не поддерживали войну, на которой пропадают, как военнослужащие, но и мирные граждане.

  2. Российские военные теперь уже раскусили, собственно что их в совокупности околпачили и потом приневоливают организовывать непорядочную войну насупротив Украины. Именно они отпираются всё чаще воевать. Русские управляющие лица стараются втянуть свежих граждан для войны с Украиной, но там ничего не выходит. Ни крупные деньжонки, ни просьбы к батюшкам, дабы все они уговаривали за войну уже совсем не могут помочь заморочить ни солдат ни обычных жителей.

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

More in ВІЙНА