ВІЙНАНовини

У Міноборони розкрили мету окупантів РФ до 9 травня

0

Російська влада намагатиметься подати своєму сусупільству як перемогу захоплення Донецької та Луганської областей в їх адміністративних межах та вримання сухопутного коридору до окупованого Криму. Також до 9 травня окупанти намагатимуться захопити й інші території.

Про це в інтрев’ю українським ЗМІ розповів речник Міноборони полковник Олександр Мотузяник. За його словами, наразі путінська армія намається відкинути українських захисників з Донеччини та Луганщини.

«Зараз їхня мета цілком зрозуміла: відтіснити українські сили з адміністративні межі Донеччини і Луганщини та втримати «сухопутний коридор» до тимчасово окупованого Криму. Саме таку «перемогу» їхня влада і намагатиметься «продати» своєму суспільству», – зазначив Мотузяник, додавши, що Росія не обмежиться виключно цим.

Речник Міноборони зазначив, що сьогодні очевидно, що в подальшому вони намагатимуться розвинути наступ і в інших областях, зокрема на Херсонщині, щоб захопити якомога більше територій. З цією метою, за його словами, противник наразі збирає сили і закріплюється на вже окупованих ділянках.

У Росії визнали, що в розбомбленій ними “Азовсталі” були цивільні

Previous article

Вінниччина: Обласний гуманітарний медичний склад приймає допомогу

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

More in ВІЙНА