Новини

Через харчове отруєння на Вінниччині померло двоє дівчат

0
Mushroom picking in the forest today Poisonous mushrooms

У селі Крутогорб на Вінниччині поховали 12-річну Владиславу. Наразі готуються попрощаються з її чотирирічною сестричкою Златою. Ще троє малюків з їх багатодітної родини – у лікарні. Найменшому – лише два роки.

Сімейна трагедія сталась через отруєння лісовими ягодами чи то грибами. Але до лікарні мати звернулись майже за тиждень. І до останнього не зізнавалась медикам та правоохоронцям чим годувала дітей.

4 вересня першою до лікарні «швидкою», доправили 12-річну Владиславу. У дитини почалась нудота, діарея та нестерпний біль у животі. Спочатку дівчинку лікували у звичайному відділенні. Та потім їй стало гірше. Різко впав тиск. Владиславу терміново перевели у реанімацію.

Окрім них допомоги медиків потребують ще троє дітей з цієї родини. До обласної дитячої лікарні відправили 13-річного Станіслава, 10-річну Богдану та 2-річного Ореста. Їхній стан – стабільний.

Як з’ясувалося, у родині 8-ро дітей. Найстаршій 23 роки. У поліції кажуть, отруйних грибів чи ягід малеча наїлася ще 1-го вересня. Майже тиждень маленькі організми вбивала отрута.

Гайсинською окружною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом смерті двох малолітніх дітей у Гайсинському районі в результаті харчового отруєння (п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України).

Спецпроэкт: Навіщо Росії контролювати Придністров’я і до чого тут Україна? Частина 3 Лекція експерта НІСД

Previous article

На Вінниччині викрили групу зловмисників, які облаштували дві нарколабораторії

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

More in Новини