Бізнес

​В Україні запускають безкоштовні онлайн-курси з бізнесу і програмування від Гарварду, Y Combinator и MIT

0

Українська освітня платформа Prometheus запускає переклад українською онлайн-курсів з програми Гарварду і Массачусетського технологічного інституту. Це — курси з програмування, підприємництва та інновацій.

На перші чотири курси вже можна зареєструватись:

Вебпрограмування з Python та JavaScript CS50

Ви вже опанували основи програмування та готові створювати власні застосунки? Хочете більше довідатись про одну з найперспективніших сфер інформаційних технологій – вебпрограмування? Прагнете вивчити Python, але не знаєте з чого почати? Викладачі Гарвардського університету допоможуть вам на цьому онлайн-курсі.

Школа стартапів від Y Combinator

Мрієте створити успішний бізнес, але не знаєте, з чого почати? Хочете, аби про вас та ваші ідеї довідався весь світ? Навчайтесь у найкращих. На вас чекають виступи від провідних фахівців школи стартапів Y Combinator та засновників стартапів, а також гостьові лекції Марка Цукерберга та Ілона Маска.

Курс «Думай інакше: Зламай перешкоди на шляху до навчання та відкрий свій прихований потенціал»

Ви готові до карколомних змін у житті та кар’єрі? Втомились вчитись та нічого не запам’ятовувати? Хочете подолати всі перешкоди на шляху до нових знань? Прагнете змінити професію та почати заробляти більше? Зустрічайте новий курс від авторів найпопулярнішого курсу в світі «Навчаймось вчитись: Потужні розумові інструменти для опанування складних предметів» — Барбари Оклі та Терренса Седжновскі. Всі секрети кардинальних змін в одному кліку від вас.

Курс від MIT: «Підприємництво: Хто ваш клієнт?»

Чим ідея відрізняється від бізнесу? Бізнес має клієнта, який платить. І саме про це будуть говорити на курсі «Підприємництво: Хто ваш клієнт?» Массачусетського технологічного інституту. Ви навчитесь збільшувати групу ваших цільових клієнтів, а значить — збільшувати оберти свого бізнесу.

На Вінницькому вокзалі загинув підліток

Previous article

Робота Пенсійного Фонду в літній період зазнала позитивних змін

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

More in Бізнес