ВІЙНАЗдоров'я

Вінницьку обласну клінічну лікарню ім.Пирогова очолив Василь Паненко

0

23 грудня голова Вінницької облради Вячеслав Соколовий представив колективу Вінницької обласної клінічної лікарні ім.Пирогова нового керівника Василя Паненка.

Голова облради також подякував Олександру Жупанову за багаторічну віддану працю на посаді директора обласної клінічної лікарні.

Велика подяка Вам, Олександре Борисовичу, від обласної Ради і від обласної військової адміністрації як найкращому керівникові медичного закладу, – сказав Вячеслав Соколовий. – Лікарню ми підтримували, підтримуємо і будемо підтримувати. Перемоги нам усім!

Вінницьку обласну клінічну лікарню ім.Пирогова очолив Василь Паненко

Олександр Жупанов, своєю чергою, подякував медичному колективу обласної клінічної лікарні ім.Пирогова, з яким він пропрацював понад 12 років.

Сьогодні лікарня – найкраща у Вінницькій області. Недарма сюди приїжджають усі міністр. У нас укладено 17 пакетів з НСЗУ. Ми вступаємо в новий рік захищеними, – сказав Олександр Жупанов. – Головне наше завдання – надання якісної медичної допомоги. Я щиро вдячний вам, адже наша лікарня – лікарня №1 у Вінницькій області.

Вінницьку обласну клінічну лікарню ім.Пирогова очолив Василь Паненко

Василь Паненко відзначив професійність колективу медичного закладу.

Я не перший рік знаю, як ви працюєте, що ви робите, наскільки важка і важлива ваша праця. Мета у нас одна – підтримувати те, що у нас є, щоб лікарня була найкращою в Україні. І вона такою буде – з таким колективом по-іншому бути не може. Завдання теж у нас єдине – це якісна медична допомога населенню Вінницької області, – сказав Василь Паненко. – Дякую обласній державній адміністрації, обласній Раді та голові обласної Ради за високу довіру. З вашою підтримкою ми виконаємо усі ті завдання, які поставлені перед лікарнею й особисто переді мною.

Василь Паненко

Василь Паненко закінчив Вінницький медичний інститут ім.Пирогова та Київську національну академію внутрішніх справ. Працював дитячим лікарем-хірургом у Вінницькій обласній дитячій клінічній лікарні. З 2014 по 2022 рік – директор комунального некомерційного підприємства «Вінницька обласна дитяча клінічна лікарня Вінницької обласної Ради».

Нагадаємо, у рамках гуманітарної ініціативи Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу набори із косметичними засобами для немовлят від французького бренду Mustela отримала Вінницька обласна клінічна лікарня ім. М. І. Пирогова.

Зеленський у Байдена: що вдалося, а чого не вдалося добитися від США

Previous article

Новорічні ялинки України: які вони і що символізують?

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

More in ВІЙНА