ВІнничинаГоловні новиниНовиниПолітика

Танці на кістках, або ганебний вчинок Порошенко в Крижополі.

0

Обуренню людей немає меж! Поки наші захисники гинуть на фронті, деякі політики влаштовують гучні свята заради власної слави. Крижопільську громаду штормить від зухвалості Порошенка. Чому люди сколихнули соцмережі гнівними постами, а активісти звернулися до РНБО? Дізнававя наш кореспондент.

Так вже історично склалося, що електорат Петра Порошенко зосереджено довкола його ж підприємств. Схема всім відома, якщо раніше голосували за гречку, то тепер за право працювати на пана. Однак Петро Олексійович господар добрий, для своїх працівників і виборців періодично влаштовує свята. Його піар-компанія постаралась на славу і закатили у Крижопільській громаді гучне свято. Захід був запланований і анонсований як концерт в найкращих традиціях. На перший погляд, справа гарна, бо люди мають право на гідний відпочинок і все було б добре, якби не війна! Забув Петро Олексійович, що його підприємства працюють (наповнюючи його кишеню) не тому, що він гарний керівник, а тому що на війні щоденно гинуть наші військові, які ціною власного життя, тримають небо над кожним українцем. Тобто дякувати за змогу працювати люди мають не Порошенку, а – нашим військовим!

Сьогодні в запланований піар-компанію Порошенка день концерту. Крижопільська громада в жалобі. Захищаючи Україну загинув мужній захисник та патріот Барбарський Євгеній Васильович, 1978 року народження, житель с.Куниче.

Він був військовим медиком лікувального відділення медичної роти.

03 травня 2023 року в районі населеного пункту Костянтинівка Донецької області, гідно виконуючи свій військовий обов’язок, вірний військовій присязі, Євгеній прийняв свій останній бій.

Однак свято не було скасовано… Адже гроші вже проплачено… Певно комусь і на думку не спало, що більш недоречнішого свята годі й робити? Ось так знецінено заради грошей та слави життя бійця, який загинув за Україну!

Мешканці Крижопільської громади не змовчали.

Одна пані навіть записала відеозвернення, під яким одразу налетіли “захисники” Порошенко і почати принижувати дівчину за її звернення. В кращих традиціях почалися закиди про зраду та велич сивочолого гетьмана. І жоден коментатор навіть не подумав про те, як боляче в цей день рідним та друзям загиблого. Як недоречно піарити Благодійний Фонд експрезидента, який за роки свого правління мав стосунки з кумом путіна, проросійськими олігархами і покривав співпрацю з компаніями які підтримували кремлівський режим. Син якого, до речі не поспішає захищати свою батьківщину (нагадаємо його взагалі в Україні немає).

Але повертаючись до свята, жителі громади прийшли на захід, аби поглянути в очі самому Порошенко та висловити всі свої невдоволення. Проте зустрили їх крепкі хлопці, які не на нулі воють пліч-о-пліч з ЗСУ, а за гроші бережуть життя та імідж самого Петра Порошенка.

Чемні пані, “берегині” сивочолого режиму, посміхались людям в очі та ганебно брехали про те, як готові вислухати всі претензії в громадський приймальні. Що саме цікаве, коли авторка відео запитала в крепкого хлопчика (палкого прихильника Порошенко), чого ж він не на фронті, той впевнено заявив, що в нього мама інвалід. Весь цей цирк був схожий на один великий плювок в обличчя українцям!

А найганебніше те, що заради цього цинічного заходу перекрили рух містом, і бійці навіть не змогли гідно провести та віддати останню шану!

Родина змушена була просити поліцію аби їм дозволили проїхати до кладовища. Питання було лише в одному авто.

Поки не підійшов військовий і не втрутився в розмову, поліція не дала дозволу на проїзд.
На похороні був присутній громадський діяч Вінниччини Петро Гандурський. Весь цей жах відбувався на очах громади. Після побаченого Петро Гандурський у соціальних мережах звернувся до Президента України, РНБО України, Прем’єр-міністра України та Верховної Ради України.

 

“На фоні складної ситуації що склалася в нашій Україні та вторгнення російських військ вважаємо за необхідне вжити рішучих дій по боротьбі з олігархатом.

Збройна агресія росії призвела до важких руйнувань, погіршення економічних показників та зниження рівня життя громадян. В той час, коли тисячі Українців гинуть на фронті, захищаючи Україну від ворога, окремі олігархи та підприємці підло переховуються за кордоном. Значна частина з таких олігархів є військовозобов’язаними та повинні були, як і всі інші, підлягати мобілізації, або принаймні бути в Україні та робити усе можливе для наближення нашої перемоги.

Одним із таких олігархів є син лідера партії «Європейська солідарність» Петра Порошенка – Олексій Порошенка, який є офіційним власником компанії Укрпромінвест та понад рік з початку повномасштабного вторгнення рф до України перебуває за кордоном у Великій Британії. Він ні разу не приїхав до України щоб підтримати співвітчизників. Він ні разу особисто не передав допомоги Збройним силам України чи особам постраждалим від війни. Він ні разу навіть не записав відео-звернення із висвітленням власної позиції.

Вважаємо, що підприємці такого рівня мають приймати активну участь у боротьбі з ворогом та післявоєнній відбудові України. Робити усе можливе для перемоги нашої держави.

Мовчання та відсутність дієвих дій з боку таких осіб, їх перебування за кордоном в умовах війни, вважаємо державною зрадою.

Здійсненням управлінням стратегічних для України підприємств такими особами є недопустимим, оскільки відсутня гарантія їх роботи в інтересах нашої держави.

У зв’язку з цим, пропонуємо ввести до таких осіб санкції, якими передбачити позбавлення права власності на активи в Україні за аналогією із санкціями, введених до інших громадян України-зрадників (наприклад Віктора Медведчука).

Також, пропонується випрацювати кримінально-правовий механізм притягнення таких осіб до відповідальності за бездіяльність.

Звертаємося до Президента України, членів РНБО, Кабінету міністрів України, Служби безпеки України, депутатів Верховної ради України та усіх патріотів України підтримати наше звернення.”

Ця ситуація в Крижопільській громаді є показовою. Користуючись тим, що люди зараз у відчаї та неспроможні захистити свої права, політики розсипаючи цукерки продовжують вводити в оману населення, заради власних політичних амбіцій. Сподіваємося, що керівництвом держави буде прийнято всі необхідні дії аби добитися справедливості по відношенню до військових та їхніх родин.

Рятувальники Вінниччини закликають громадян дотримуватись правил пожежної безпеки в екосистемах області

Previous article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *