ВІнничинаволонтерство

У Вінниці волонтерам розповіли про нюанси оподаткування

0

У ГУ ДПС Вінницької області провели зустріч з волонтерами, на якій податківці зустрілися із волонтерами, як суб’єктами  господарювання, фахівці ГУ ДПС у Вінницькій області  детально обговорили порядок заповнення декларації про майновий стан та доходи. Адже така категорія платників як волонтери, у своїй більшості, цього річ звітуватимуть вперше. Волонтерам податківці розповіли про нюанси оподаткування.

«Податківці Вінниччини  вчергове продемонстрували свою готовність до налагодження дієвого  діалогу з платниками податку на зустрічі з волонтерами. Фахівці ГУ ДПС у Вінницькій області  детально обговорили порядок заповнення декларації про майновий стан та доходи. Адже така категорія платників як волонтери, у своїй більшості, цього річ звітуватимуть вперше. Щоб упередити можливі порушення в частині неправильного заповнення декларації та було проведено практикум», – повідомили в ГУ ДПС.

Як зазначили учасники зустрічі, волонтери отримали практичний досвід та знання, що дозволить виконати свої обов’язки перед державою.

«Чимала кількість присутніх дякувала за співпрацю та добре налагоджену комунікацію між податківцями області та представниками громадськості та бізнесу», – наголосили податківці.

При ГУ ДПС у Вінницькій області функціонує податкова комунікаційна платформа. А ще, звернувшись за номерами телефонів «гарячої лінії», платники мають можливість отримати вичерпну відповідь на свої питання.

У Вінниці цієї неділі відбудеться толока на Кореї

Previous article

ВІННИЦЬКІ ПІРОТЕХНІКИ ДСНС РОЗМІНОВУЮТЬ ДЕОКУПОВАНУ ХАРКІВЩИНУ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *