Новини

В образі Люсі: Арестович загримів до бази “Миротворця”

0

Колишній позаштатний радник голови Офісу президента Олексій Арестович потрапив до бази “Миротворця”. На сайті його назвали “професійним провокатором”.

На сайті “Миротворця” вказується, що Арестович потрапив до чорного списку за “участь в актах гуманітарної агресії проти України, свідому участь у заходах, що підривають обороноздатність України шляхом деморалізації ЗСУ та дискредитацію держорганів влади та управління”.

“Професійний провокатор. Здійснення публічних інформаційних диверсій на користь російських загарбників. Участь в актах гуманітарної агресії проти України. Свідома участь у заходах, що підривають обороноздатність України шляхом деморалізації збройних сил України. Дискредитація Державних органів влади та управління”, — йдеться в описі.

Варто зауважити, що працівники бази “Миротворця” виявилися людьми з гумором і на головне фото поставили знімок Арестовича в акторському образі починаючої співачки Люсі, яку той зіграв у фільмі “Не бійся, я поруч”.

Нагадаємо, днями колишній позаштатний радник голови Офісу президента Олексій Арестович втрапив у гучний скандал.

Ввечері 14 січня Арестович у розмові з російським журналістом Марком Фейгіним заявив, що російську ракету Х-22, яка влучила у житловий будинок у Дніпрі, могли збити українські сили ППО, і вона, вірогідно, впала на під’їзд будинку і вибухнула після цього. Цю заяву підхопили російські пропагандисти. Згодом його слова спростували у командуванні Повітряних сил, а сам Арестович перепросив. Щоправда, згодом він переслухав сказане в ефірі й забрав свої вибачення. За словами Арестовича, йшлося про припущення, а не доконаний факт.

У понеділок, 16 січня, у парламенті ініціювали збір підписів з вимогою звільнити Арестовича з посади радника Офісу президента після його заяви про ракетний удар РФ по будинку у Дніпрі 14 січня.

17 січня радник Офісу президента України Олексій Арестович написав заяву на звільнення після скандалу довкола його коментарів про вибух у Дніпрі.

Того ж дня Офіс президента задовольнив прохання Олексія Арестовича про звільнення з посади позаштатного радника.

Канцлер Німеччини: Авіакатастрофа у Броварах ще раз показує величезну ціну, яку Україні доводиться платити у цій війні

Previous article

У Бахмуті лишилося близько 5% населення

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

More in Новини