ВІЙНА

Дрони для росії: українська розвідка чітко спіймала Іран на брехні

0

Українська розвідка знайшла інформацію, яка може свідчити про те, що іранські безпілотники поставляли до росії вже після початку повномасштабної війни.

У Telegram-каналі Головного управління розвідки Міністерства оборони України повідомили, що гвинт безпілотника Mohajer-6 був лише виготовлений у лютому цього року. Ще знадобився деякий час, щоб поставити його до росії. Тому стає зрозуміло, що доставлені безпілотники у рф були цього року, а не раніше, як запевняє Іранська сторона.

Зазначається, що БПЛА іранського виробництва Mohajer зібраний із деталей, що виробляються у різних країнах. Більшість комплектуючих із США. На одній із деталей було виявлено напис на фарсі (сучасна перська мова має статус офіційної в Ірані, Афганістані, Таджикистані).

“Камера видимого діапазону — Японія. Лазерний далекомір — китайського виробництва. Авіаційна бомба іранського виробництва”, — зазначили у розвідці.

Нагадаємо, що в Офісі президента України заявили, що за постачання зброї росії цивілізованому світу слід покарати Іран. Однак санкція та ембарго буде недостатньо. У ОП запропонували жорсткіші заходи.

Ще в одному гуртожитку зробили ремонт. Створили комфортні умови для проживання понад 70 переселенців

Previous article

Через війну в Україні Путін залежний від Пригожина та Кадирова – ISW

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

More in ВІЙНА