ВІЙНА

ЗСУ жорстко вдарили по скупченнях росіян: стали відомі нові втрати Росії

0

Уражено два склади з боєприпасами та два пункти управління окупантів.

Протягом 23 грудня Сили оборони України завдали ударів по 18 місцях зосередження сил і засобів російських окупантів.

“Українська авіація протягом доби завдала сім ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. А наші підрозділи ракетних військ та артилерії вразили 2 пункти управління, 2 склади з боєприпасами та 11 районів зосередження живої сили окупантів”, – повіідомив Генеральний штаб Збройних сил України у вечірньому зведенні щодо ситуації з російським вторгненням.

Інформація про втрати ворога уточнюється.

Крім того, Генштаб повідомив, що російські окупанти продовжують зосереджувати зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському та Авдіївському напрямках фронту.

За даними Генштабу, на Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках обстановка без істотних змін, ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено.

Разом з тим у Генштабі додали, що окупанти планують розгорнути на території Білорусі польовий госпіталь.

Також зафіксовано, що ворог збільшив обсяги перевезення залізничним транспортом особового складу, військової техніки та боєприпасів до районів ведення бойових дій.

Разом з тим в Генштабі попередили, що загроза авіаційних і ракетних ударів по об’єктах критичної інфраструктури на всій території України зберігається.

“Протягом доби противник завдав один ракетний, 4 авіаційних удари, а також здійснив 16 обстрілів з реактивних систем залпового вогню”, – йдеться в повідомленні.

У ЗСУ розповіли про ситуацію під Бахмутом, ворог декілька раз проривався на околиці міста

Previous article

Водій елітної aвтівки зніс чоловікa нa пішохідному переході

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

More in ВІЙНА