ВІнничинаНовини

На Вінниччині продовжується операція «Мак»

0

В Гайсинському районі триває комплекс заходів, направлений на виявлення та знищення незаконних посівів нарковмісних рослин маку і конопель.

За результатами оперативно-профілактичого відпрацювання операції “Мак-2022” правоохоронці Відділення поліції № 1 (м. Теплик) отримали інформацію про те, що мешканка Теплицької громади незаконно вирощує наркотичні засоби.

Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання, у 69-річної жінки поліцейські виявили та вилучили 570 стебел маку. Зі слів жінки, нарковмісні рослини вона вирощувала для особистих потреб. Вилучене направлено на дослідження.

«Слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 310 Кримінального кодексу України «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.
Поліцейські звертаються до всіх небайдужих громадян з проханням повідомляти на спеціальну лінію «102» про всі відомі факти вирощування нарковмісних рослин», – йдеться у повідомленні.

На Вінниччині фермер роздає молоко багатодітним родинам

Previous article

Грози, грaд тa вітер: вінничaн попереджaють про погіршення погоди

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *