ВІнничинаНовини

П’яний чоловік вдарив ножем знайомого у Вінниці

0
П’яний чоловік вдарив ножем знайомого у Вінниці

У Вінниці між двома чоловіками під час застілля виник конфлікт. Один із них взяв ніж і вдарив у живіт іншому. Потерпілого госпіталізували до лікарні, а зловмисника помістили до ізолятора тимчасового тримання.

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області.

“25 серпня затримали 60-річного вінничанина, який під час розпиття спиртних напоїв та раптового конфлікту ножем наніс тілесні ушкодження знайомому. Близько 19:20 до поліції надійшло повідомлення з медичного закладу про госпіталізацію 35-річного мешканця Іванівської громади з травмою черевної порожнини. Слідчо-оперативна група поліції відразу прибула за адресою, яку вказали лікарі швидкої допомоги”, – йдеться у повідомленні.

Поліцейські встановили, що в одній з квартир багатоповерхівки у середмісті Вінниці компанія чоловіків влаштувала застілля та розпивала алкоголь. Між потерпілим та зловмисником виник побутовий конфлікт, який згодом переріс у бійку.

Надалі чоловік вихопив кухонний ніж та завдав удар у живіт знайомому. Зловмисника затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Чоловіку загрожує до восьми років в’язниці.

П’яний чоловік вдарив ножем знайомого у Вінниці

ІТ-Асоціація Вінниці долучилася до заміни вікон у під’їздах які постраждали внаслідок теракту

Previous article

На Донеччині внаслідок танкового обстрілу загинув 27-річний захисник з Вінниччини Сергій Калітник

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *