ВІЙНАНовини

У Вінниці попрощаються з підполковником авіації Віктором Пеньковим

0

16 листопада у Вінниці попрощаються з підполковником авіації Віктором Пеньковим. 44-річний військовий загинув під час виконання бойового завдання на Донеччині. 

Про це повідомляють у Човновицькому старостинському окрузі.

Віктор народився 19 липня 1978 року в багатодітній родині села Човновиця. Служив підполковником бортової авіаційної техніки, інструктором бригадно-транспортної авіації вертолітної ескадрильї. У чоловіка залишилася дружина та двоє дітей.

“Виконуючи бойові завдання у Донецькій області мій чоловік, підполковник Віктор Пеньковий та його, екіпаж, відважні герої-побратими, захищали нашу рідну Батьківщину від демонів-вбивць-окупантів…боронячи наш спокій, зберігаючи життя наших нащадків, мій незламний Герой і патріот, який завжди вірив у нашу перемогу і постійно наближав її своєю мужньою боротьбою! Служив і боронив у небесному просторі нашу Вітчизну, нашу пращурами і сучасними героями, омиту кров’ю землю. Обраний служити небу, яке він так любив….тепер мій небесний Ангел, ти мій коханий там навіки…”, – написала дружина Світлана.

16 листопада у Вінницькому кафедральному Свято-Преображенському соборі проведуть літургію за загиблим. Перед цим з авіатором попрощаютьс яна аеродромі в Гавришівці та в мікрорайоні Тяжилів, де жив військовий.

У Вінниці попрощаються з підполковником авіації Віктором Пеньковим

 

Підсипку та прибирання місцевих доріг на Вінниччині адаптують до фінансових можливостей

Previous article

Сергій Моргунов розповів про ситуацію у Вінниці після ворожої атаки 15 листопада

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

More in ВІЙНА