ВІнничинаНовини

Підсипку та прибирання місцевих доріг на Вінниччині адаптують до фінансових можливостей

0

У ДП “Служба місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області” повідомили, що пріоритет для підприємства – автомобільні дороги загального користування місцевого значення з високою інтенсивністю руху та якими доставляються стратегічно важливі вантажі, здійснюються гуманітарні перевезення та дороги до опорних лікарень.

Саме вони мають оборонне та соціально-економічне значення для нашої області, держави.

«У зв’язку з війною в Україні, зростанням вартості протиожеледних та паливно-мастильних матеріалів, режим руху автомобільними дорогами загального користування місцевого значення у Вінницькій області за складних погодних умов буде адаптований до матеріальних та фінансових можливостей.

 

Попри те, що працюємо в умовах обмеженого фінансування та дефіциту матеріалів і обладнання, інженери Підприємства працюють в штатному режимі. Співпрацюємо з територіальним громадам Вінниччини, які залучають кошти з місцевих бюджетів, у долі участі коштів Державного дорожнього фонду для проведення ремонтів та зимового експлуатаційного утримання автомобільних шляхів, які пролягають територіальними громадами»,- повідомив на сторінці підприємства його директор Віталій Горобчук.

У разі виникнення надзвичайних ситуацій на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення у межах області, зателефонуйте черговому диспетчеру:+ 38 (098) 056-07-00,(0432) 56-00-89.

Про ротацію і відпустки військовим під час війни роз’яснив юрисконсульт Сил територіальної оборони Вінниччини

Previous article

У Вінниці попрощаються з підполковником авіації Віктором Пеньковим

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *