ВІнничинаволонтерство

Юні вінничани передали гуманітарну допомогу захисникам на передову

0

Фонд громади “Подільська громада” підтримав ініціативу освітніх закладів з нагоди відзначення Першого дзвоника замість звичного святкування оголосити про збір допомоги тим, хто сьогодні її потребує.

Упродовж 1-2 вересня в рамках загальноміського проєкту “Освітня родина: допомагаємо – перемагаємо!” діти виготовляли патріотичні обереги, малювали малюнки, влаштовували благодійні аукціони, ярмарки, а батьки та педагоги вкотре об’єдналися в плетінні маскувальних сіток для українських захисників.

У підсумку – зібрали продукти харчування, смаколики, кошти, які на розсуд адміністрацій закладів через благодійні організації та волонтерські центри направили в певні підрозділи ЗСУ, центри розміщення внутрішньо переміщених осіб, в окремі сім’ї та інтернати, – повідомляє Фонд громади “Подільська громада”.

Юні вінничани передали гуманітарну допомогу захисникам на передову

Передали на передову

Зокрема, дошкільний навчальний заклад № 27 передав зібрану благодійну допомогу Фонду громади “Подільська громада”. У фонді зазначили, що чекають з нетерпінням на фотозвіти з передової, бо гумвантаж від наймолодших мешканців громади вже вирушив на передову.

Нагадаємо, 27 липня у Вінницю прибула вантажівка з гуманітарною допомогою від американської організації GEM у співпраці з “Якість життя”. В пакунках – вологі серветки, санітайзери, футболки, набори постільної білизни, подушки, шкарпетки, побутова хімія та продукти харчування.

Нa Вінниччині чоловік не плaтив зa оренду стaвкa п’ять років

Previous article

У Вінниці виконали 50% робіт по заміні магістрального водогону

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *