ВІнничинаНовини

На Вінниччині через суд повернули у власність громад 10 гектарів землі

0

Виконано рішення Мурованокуриловецького районного суду Вінницької області, якими задоволено 4 позови Могилів-Подільської окружної прокуратури про скасування державної реєстрації права приватної власності та витребування в комунальну власність Мурованокуриловецької селищної ради 4 земельних ділянок загальною площею 8 га вартістю 1 млн грн.

Про це інформує пресслужба Вінницької обласної прокуратури.

«Ці землі вибули з комунальної власності незаконно, поза волею власника – сільської ради, яка не приймала рішення про передачу ділянок у приватну власність, а державну реєстрацію права приватної власності на них громадянами було здійснено на підставі підроблених документів», зазначено у повідомленні.

На сьогодні до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно внесено достовірні відомості.

Також виконано рішення Господарського суду Вінницької області та зареєстровано право комунальної власності за Вендичанською селищною радою Могилів-Подільського району на земельну ділянку площею 2 га вартістю 250 тис. грн, яка була незаконно приватизована внаслідок повторного використання громадянином права на безоплатне отримання у власність землі для ведення особистого селянського господарства.

У Жмеринці третій день поспіль День жалоби. Прощатимуться з водієм «швидкої», який був сапером на війні

Previous article

У Вінниці майже весна: прогноз погоди на п’ятницю

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *