Головні новини

Стан однієї постраждалої від теракту у Вінниці критичний, ще восьми – тяжкий

0
Стан однієї постраждалої внаслідок російського ракетного удару по Вінниці критичний і ще восьми пацієнтів оцінюється лікарями як тяжкий.

Про це повідомила пресслужба Вінницької обласної військової адміністрації з посиланням на дані заступника директора облдепартаменту охорони здоров’я та реабілітації Тетяни Бондаренко, передає Укрінформ.

«8 пацієнтів у важкому стані. Стан 20-річної дівчини, яка має 98% опіків тіла, залишається критичним. Лікар із «Нейромеду» знаходиться у важкому стані. Він зараз перебуває на лікуванні за кордоном», – повідомила Бондаренко.

За її даними, вісім пацієнтів перевели до закладів охорони здоров’я міста Львова. Найближчим часом їх перевезуть до медичних закладів європейських країн. Наразі троє із них уже доправлені у клініки Польщі та Німеччини, серед них і одна дитина.

Транспортування поранених здійснюється за програмою медичної евакуації із залученням бригад Українського науково-практичного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Міністерства охорони здоров’я, зазначили в ОВА.

Загалом у лікарнях Вінниччини продовжують лікуватися 55 поранених.

На Вінниччині парочка аферистів видурила в людей близько 11 мільйонів гривень.

Previous article

Підготовкa до нaвчaльного року: вінницькі нaвчaльні зaклaди облаштовують бомбосховища

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *