УКРАЇНА

Усі тактичні хитрощі ворога виявилися безрезультатними, — Коваленко про ракетно-дронову атаку по Україні

0

Ефективність роботи Сил протиповітряної оборони (ППО) України тільки зростатиме. Таку думку сьогодні, 29 грудня, в ефірі висловив військово-політичний оглядач групи “Інформаційний спротив” Олександр Коваленко.

“Ефективність підвищуватиметься в міру того, як ми отримуватимемо більше зенітно-ракетних комплексів, більш сучасних, високотехнічних, високотехнологічних від наших міжнародних партнерів. Це впливатиме і на відсоток знищених ракет російських окупантів”, — сказав він.

Коваленко звернув увагу, що вчора також по території України було здійснено масований наліт безпілотниками.

“Він був передоднем ракетного масованого удару. І в цьому випадку слід розглядати їх комбіновано, оскільки я не виключаю, що цей наліт було здійснено не тільки з метою завдання певного ураження низці об’єктів, а й для розкриття нашої ППО, а особливо ешелонованої частини малого радіуса дії. Тобто ЗРК, зенітно-ракетно-гарматні комплекси малого радіуса дії намагалися таким чином розкрити для того, щоб підвищити ефективність уже ракетного удару цього ранку. І ми бачимо, що цю ефективність не вдалося значною мірою якимось чином підвищити”, — пояснив оглядач.

Він констатував, що ворогу не вдалося створити в Україні критичну ситуацію напередодні Нового року.

“Отже, всі ці тактичні хитрощі з боку російських окупантів виявилися абсолютно марними та недієвими, результат, який ми можемо бачити просто зараз, — Україна зі світлом, теплом, водозабезпеченням, і критичну ситуацію напередодні Нового року окупантом не вдалося створити. Але всі тактичні хитрощі ворога виявилися безрезультатними — створити критичну ситуацію в нашій країні напередодні Нового року їм не вдалося”, — заявив Коваленко.

Також військово-політичний оглядач припустив, що російські окупанти витратили в межах 500-600 млн дол. для нинішнього удару по території України.

Ракетний обстріл України. У ДСНС розповіли про наслідки

Previous article

ЗСУ протягом тижня просунулися на 2,5 кілометра в напрямку Кремінної, – Генштаб

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *