Головні новини

У ВІННИЦІ ЗГАДУЮТЬ ЗАГИБЛИХ ПІД ЧАС РАКЕТНОГО ОБСТРІЛУ НА ПЛОЩІ ПЕРЕМОГИ

0

Трагедія сталась місяць тому

Вчора, 14 серпня, минув як місяць з ракетного обстрілу у Вінниці на Площі Перемоги. Загалом загинуло 27 людей. Серед них і маленькі діти. Чимало було поранених в той день. Нещодавно, мама маленької Лізи, яка загинула 14 липня від російських ракет, пригадала на свої сторінці у Фейсбуці події того дня.

«Після операції я втратила пам’ять, не розуміла де я і чому моє тіло все перев’язане… Всю ніч відтворювала події, згадувала, думала де Ліза, чому не зі мною… Я вірила, моя донечка жива, бо такого не може бути, моя дитина не могла загинути, так не повинно бути…», – так пригадує мама Лізи Ірина Дмитрієва.

Також вона пригадала, що пам’ятає, як гучний гул. Тоді Ірина подумала це точно не літак. Вона одночасно з Лізою підняли голову вверх, а прямо над ними летіла ракета.

«Надзвичайно велика. Здавалося, вона пару метрів над головою. Побачила, як падає в сторону дому офіцерів, тому стала спиною до нього, думала, що закрию собою дитину… Це була навіть не секунда, а набагато менше», – зазначає Ірина Дмитрієва.

Вона сильно трималась за візочок. А потім почула вибух і тремтіння землі. Вінничанка пригадує, що зовсім не відчувала болю, тільки мертва тиша навколо.

«Навкруги стіною стояв чорний дим, нічого не було видно. Я не чула другого вибуху, не чула сигналізації машин, нічого не чула. Потім побачила свою кохану дівчинку, її розірване тіло… Ще пару хвилин бігала, шукала людей, щоб допомогли витягнути Лізу з візочка. Навкруги мертва тиша. Сіла і почала кричати. Потім відчула сильний біль і побачила як на землю ллється кров, почала задихатися. Мозок відмовлявся вірити… Ця страшна картина крутиться перед очима знову і знову…», – пише Ірина у своєму дописі.

 

Подоляк: Крим та Донецьк підлягають визволенню

Previous article

В бою з рашистами загинув житель Іллінецької громади

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *