Головні новини

Єрмак розповів подробиці обміну Медведчука

0

Переговори щодо обміну нардепа Віктора Медведчука відбувались на рівні української та російської розвідок, такий крок схвалив президент Володимир Зеленський.

Про це розповів керівник Офісу президента Андрій Єрмак в інтерв’ю Наталії Мосейчук.

«Він (обмін Медведчука – ред.) вирішувався на рівні розвідок. Єдиний канал спілкування сьогодні – це на рівні розвідки. Добро на його обмін давав Зеленський», – розповів Єрмак.

За його словами, про всю інформацію, яка стосується обміну військовополоненими, президентові доповідають начальник ГУР Кирило Буданов і секретар координаційного штабу з питань полонених Дмитро Усов.

Також керівник ОП зазначив, що, на його думку, Україна не «продешевила» з обміном Медведчука, оскільки спочатку додому хотіли повернути 50 захисників, а у результаті звільнили 215.

Єрмак наголосив, що нардеп розповів усю необхідну інформацію СБУ.

21 вересня з російського полону вдалося звільнити 215 захисників та захисниць України. Зокрема, 108 бійців полку «Азов». Це підтвердив президент Володимир Зеленський. У свою чергу, Україна віддала росії підозрюваного у держзраді кума путіна Віктора Медведчука.

У Washington Post заявляли, що російський президент володимир путін особисто наполіг на тому, щоб полонених з «Азовсталі» обміняли на Віктора Медведчука. Про негативні наслідки його попереджала ФСБ.

Є вагомі підстави прийняти Україну до ЄС одразу після війни – Іван Міклош.

Previous article

Президент підписав закон про медіа. Це одна з вимог ЄС для початку перемовин про вступ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *