волонтерство

Безкоштовні тренінги з англійської мови проведуть у Вінниці

0

У Вінниці в рамках курсу “Турбота про себе – це…” проведуть тренінги та воркшопи з англійської мови. Зареєструватися можуть усі охочі, однак найбільша перевага надається переселенцям.

Про це повідомляють у Вінницькій міській раді.

Наразі розпочалась реєстрація на тренінги з англійської мови. Під час занять можна буде вдосконалити свої знання, покращити вимову та провести час у дружній і невимушеній атмосфері. Проводитимуть розмовний клуб досвідчені викладачі – Сергій Федосєєв та Анна Киналь. Вони допоможуть отримати досвід спілкування, впевнено комунікувати з іноземцями, а також тренувати пам’ять та покращувати лексику. Опрацьовуватимуть техніку “чарівна пігулка”, яка допоможе швидше запам’ятовувати слова.

Участь – безкоштовна, однак кількість учасників обмежена. Місце проведення: Хаб “Місто змістів”, вулиця Пушкіна, 11. Охочим пройти тренінг з англійської мови необхідно зареєструватися:

Заходи відбудуться за фінансової підтримки Німецького товариства міжнародної допомоги GIZ в Україні та Урядів Швейцарії і Німеччини в рамках проєкту “Інтегрований розвиток міст в Україні II”.

ІНШІ – НА ЧЕРЗІ: У ВІСІМ ГРОМАД ВІННИЧЧИНИ ВІДПРАВИЛИСЬ ГУМВАНТАЖІ

Previous article

НА ВІННИЧЧИНІ ПЕРЕСЕЛЕНКИ ВІДКРИЛИ ЦЕХ, В ЯКОМУ ШИЮТЬ РОЗГРУЗКИ ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ

Next article

You may also like

Comments

Leave a reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *